ONZE CORONA HOSTS ZIEN TOE OP DE NALEVING VAN DE HYGIËNE MAATREGELEN.

Reeds actief met honderden hosts in de Zorg, het Onderwijs en in de retail.

Het nieuwe normaal?

U wilt naar uw bezoekers én medewerkers uitstralen dat zij, in een veilige omgeving, hartelijk welkom zijn. U wilt ook dat de hygiëne maatregelen worden nageleefd. U bent daarom op zoek naar hosts die naleving van de hygiëne maatregelen op een gastvrije manier borgen.

We doen waar we goed in zijn

Corona hosts van XL Beveiliging worden ingezet voor algemene hospitality- en specifieke taken gericht op de naleving van hygiëne maatregelen. U moet denken aan de volgende werkzaamheden.

  • Het ontvangen en informeren van bezoekers, medewerkers en/of studenten
  • Borgen van de 1,5 meter afstand
  • Uitreiken van mondkapjes
  • Wijzen op reinigen van de handen

Kwaliteit staat centraal

Wij werven ambitieuze kandidaten onder specifieke doelgroepen die vanuit hun studieachtergrond affiniteit hebben met veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan studies als criminologie, integrale veiligheidskunde en VEVA. Verdere scholing en begeleiding vindt plaats vanuit onze eigen academy.

Het beste van beide werelden

Wij excelleren in een omgeving waarin uitgedragen moet worden naar bezoekers en medewerkers dat zij, in een veilige omgeving, hartelijk welkom zijn.

Onze medewerkers beschikken daarom altijd over de juiste mix van sociale intelligentie, een gastgerichte instelling en een goede uitstraling.

Tevreden klanten

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren