Digitale informatie bijeenkomsten

Uiteraard willen we ervoor zorgen dat je volledig geïnformeerd bent over het gehele traject voordat je start. Daarom organiseren we regelmatig digitale informatiebijeenkomsten. Na het volgen van zo'n bijeenkomst weet je precies wat we je kunnen bieden en hoe het in zijn werk gaat. Interesse? Schrijf je vandaag nog in door middel van onderstaand formulier.

*
*
*
Inschrijven

Een officieel en snel opleidingstraject tot Luchthavenbeveiliger

Je neemt deel aan landelijke examens bij de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiliging (SVPB) en je doorloopt het gehele opleidingstraject in 6-9 maanden. Dat is supersnel, want bij de meeste andere aanbieders ben je twee maal zo lang bezig. Omdat we zo snel door de lesstof heen gaan is aantoonbaar MBO 4 niveau vereist om toegelaten te worden tot het opleidingstraject

WERKEN TIJDENS EVENEMENTEN IN 2021? WIJ DENKEN VAN WEL!

"Het lijkt nu nog ver weg maar de kans is groot dat er in de tweede helft van dit jaar weer evenementen worden georganiseerd. En die worden beveiligd door Event Security Officers. Je kunt de opleiding GRATIS doorlopen bij ons."

Niki aan het woord

Niki – Evenementenbeveiliger in opleiding 4e jaars Integrale Veiligheid HvU

‘Beveiligingswerk sluit perfect aan bij mijn studie. Ik kom op de vetste locaties backstage’.

Gratis opleidings-traject

Wij bieden gratis opleidingstrajecten aan (erkend MBO onderwijs). Je kunt bij ons het diploma Beveiliger behalen en het certificaat Event Security Officer (evenementenbeveiliger). Je begint met het theoretische gedeelte van de opleiding die je door middel van e-learning doorloopt. Vervolgens vragen wij de screening voor jou aan bij de politie. En als die positief terug is kun je starten met de verplichte (en betaalde!) praktijkstage.

Werken tijdens de gaafste evenementen

Voordat je mag werken als Event Security Officer is het noodzakelijk dat je voldoet aan drie belangrijk voorwaarden:

1) Je bent minimaal 18 jaar;

2) Je bent van onbesproken gedrag;

3) Je bent geslaagd voor het theoretisch examen dat wordt afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiliging (SVPB).

XL Beveiliging biedt een modern en gedigitaliseerd opleidingstraject zodat je jezelf binnen afzienbare tijd goed kunt voorbereiden op dit (landelijke) examen. De voordelen van onze manier van opleiden op een rij:

  • Afgestemd op de actuele exameneisen van de SVPB;

  • Praktijkgerichte training met veel voorbeelden;

  • Oefen waar en wanneer het jou goed uitkomt;

  • Werk in je eigen tempo.

Ons slagingspercentage ligt op 85% na de eerste poging!

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren