Medewerkers aan het woord

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

Zelf ben ik ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.

Cheryl Siebelink - Administratief medewerker

Alle administratieve puntjes op de i. Laat dat maar aan Cheryl over! Dankzij haar strakke processen staat onze backoffice als een huis.

Marit Wildschut - Operationeel projectcoördinator

Gestart als Event Security Officer en doorgegroeid tot operationeel projectcoördinator. Marit is het levende voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen XL Beveiliging.

Svenja Dekker-Limpens - Junior planner

Bij XL Beveiliging heb ik de kans gekregen om mijn carrière switch waar te maken, iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. De diversiteit in het werk speekt mij heel erg aan.

Katrina Sietina - Administratief medewerker

Als vierdejaars European Studies student met een specialisatie in de publieke sector vind ik het belangrijk om meer ervaring op te doen in mijn interesse gebieden. Werken bij XL Beveiliging is daarom ook de perfecte plek voor mij.

Mehmet Agar - Talent scout

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren