Medewerkers aan het woord

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

Zelf ben ik ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.

Marit Wildschut - Operationeel Manager

Gestart als Event Security Officer en doorgegroeid tot operationeel manager. Marit is het levende voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen XL Beveiliging.

Niels IJkema - Coördinator opleiding en on-boarding

Na jaren te hebben gewerkt in de beveiliging, heb ik de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie bij XL Beveiliging. Mijn ervaring als beveiliger helpt mij enorm in de functie van planner regio Zuid-Nederland.

Demi Brouwer - Planner

Ik ben afgestudeerd voor de veiligheid en vakmanschap opleiding in de richting voor Defensie. Door deze ervaring ben ik geïnteresseerd geraakt in de vakrichting beveiliging en heb ik hier bij XL Beveiliging een mooie start van carrière mogen maken.

Willem Ruys - Administratief medewerker

Ik ben erg blij om bij XL beveiliging te werken waar de afwisselende werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden centraal staan. Ook krijg ik hier de kans om mijn kennis van administratief werk te vergroten en te ontwikkelen.

Tim Borninkhof - Junior recruiter

Mijn passie ligt in het helpen van anderen. Ik werk hierbij graag in een goed en gezellig team. Bij XL Beveiliging krijg ik de kans om in een goed en gezellig team te werken. Daarnaast krijg ik hier de kans mensen te helpen bij de volgende stap in hun carrière. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om nieuwe (aspirant) beveiligers te werven!