Medewerkers aan het woord

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

Zelf ben ik ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.

Cheryl Siebelink - Administratief medewerker

Alle administratieve puntjes op de i. Laat dat maar aan Cheryl over! Dankzij haar strakke processen staat onze backoffice als een huis.

Marit Wildschut - Operationeel Manager

Gestart als Event Security Officer en doorgegroeid tot operationeel manager. Marit is het levende voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen XL Beveiliging.

Svenja Dekker-Limpens - Junior planner

Bij XL Beveiliging heb ik de kans gekregen om mijn carrière switch waar te maken, iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. De diversiteit in het werk spreekt mij heel erg aan.

Katrina Sietina - Junior Salarisadministratie

Als vierdejaars European Studies student met een specialisatie in de publieke sector vind ik het belangrijk om meer ervaring op te doen in mijn interesse gebieden. Werken bij XL Beveiliging is daarom ook de perfecte plek voor mij.

Mehmet Agar - Talent scout

Reinier Maartense - Sales manager

Kim

In de afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan in de beveiliging. De meest uiteenlopende klussen waren voor mij niet te gek. Ik ben dan ook erg blij dat ik als Junior Planner regio Noord-Nederland onderdeel uit mag maken van de mooiste branche!

Niels

Na jaren te hebben gewerkt in de beveiliging heb ik de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie bij XL Beveiliging. Mijn ervaring als beveiliger zal mij vast gaan helpen in mijn nieuwe functie als Junior Planner regio Zuid-Nederland.

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren