Medewerkers aan het woord

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

Zelf ben ik ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.

Marit Wildschut - Operationeel Manager

Gestart als Event Security Officer en doorgegroeid tot operationeel manager. Marit is het levende voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen XL Beveiliging.

Katrina Sietina - Salarisadministratie

Als vierdejaars European Studies student met een specialisatie in de publieke sector vind ik het belangrijk om meer ervaring op te doen in mijn interesse gebieden. Werken bij XL Beveiliging is daarom ook de perfecte plek voor mij.

Reinier Maartense - Sales manager

Niels - Planning

Na jaren te hebben gewerkt in de beveiliging heb ik de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie bij XL Beveiliging. Mijn ervaring als beveiliger zal mij vast gaan helpen in mijn nieuwe functie als Junior Planner regio Zuid-Nederland.

Luuk - Administratie

Het is voor mij heel leuk om bij een bedrijf te werken dat mensen een vliegende start kan geven bij hun carrière. Ik ben gedreven om samen met de rest van het team dag in, dag uit een goed resultaat neer te zetten.

Demi Dovens - Recruiter

Zelf heb ik een jaar gewerkt als beveiliger voor XL Beveiliging. Met veel plezier heb ik flink wat uurtjes gemaakt. Nu heb ik de kans gekregen om mijzelf te gaan ontwikkelen als Recruiter binnen dit toffe bedrijf.

Demi Brouwer - Planning

Ik ben afgestudeerd voor de veiligheid en vakmanschap opleiding in de richting voor Defensie. Door deze ervaring ben ik geïnteresseerd geraakt in de vakrichting beveiliging en heb ik hier bij XL Beveiliging een mooie start van carrière mogen maken.

Anne Winkelmolen - Junior recruiter

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren