Medewerkers aan het woord

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

Zelf ben ik ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.

Marit Wildschut - Operationeel Manager

Gestart als Event Security Officer en doorgegroeid tot operationeel manager. Marit is het levende voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen XL Beveiliging.

Niels IJkema - Planning

Na jaren te hebben gewerkt in de beveiliging, heb ik de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie bij XL Beveiliging. Mijn ervaring als beveiliger helpt mij enorm in de functie van planner regio Zuid-Nederland.

Luuk Slootjes - Administratie

Het is voor mij heel leuk om bij een bedrijf te werken dat mensen een vliegende start kan geven bij hun carrière. Ik ben gedreven om samen met de rest van het team dag in, dag uit een goed resultaat neer te zetten.

Robbin Slikker - Administratie

XL Beveiliging geeft mij de kans om mijn kennis van administratief werk te vergroten, en ik ben enorm blij om bij een bedrijf te werken met afwisselende werkzaamheden en veel doorgroeimogelijkheden.

Demi Brouwer - Planning

Ik ben afgestudeerd voor de veiligheid en vakmanschap opleiding in de richting voor Defensie. Door deze ervaring ben ik geïnteresseerd geraakt in de vakrichting beveiliging en heb ik hier bij XL Beveiliging een mooie start van carrière mogen maken.

Anne Winkelmolen - Recruiter

Ik ben begonnen als recruiter/planner bij zusterbedrijf XL Con Gusto en n.a.v. de grote vraag naar beveiligers overgestapt naar XL Beveiliging. Ik ben ontzettend gemotiveerd me hier te ontwikkelen als recruiter.

Adam Bensalem - Stagiair

Ik volg momenteel de opleiding JAD. Binnen de opleiding is veiligheid een belangrijk onderwerp. Dit heeft mijn interesse gewekt om vervolgens stage te gaan lopen bij XL Beveiliging.

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren