Medewerkers aan het woord

Fleur – Luchthavenbeveiliger op Schiphol en 3e jaar student Criminologie aan de Universiteit Leiden

“Het leuke aan beveiligingswerk vind ik het werken met mensen, het is elke dag heel afwisselend om nieuwe mensen te zien en te helpen. Mijn sociale vaardigheden zijn er op vooruit zijn gegaan, bij beveiligingswerk moet je namelijk wel assertief zijn”

Anna – 4e jaar Integrale Veiligheid Hogeschool van Utrecht

“ Beveiligingswerk sluit perfect aan bij mijn studie. En het erkende MBO diploma wat ik heb behaald is een mooie aanvulling op mijn CV.”

Berna – 4e jaar Aviation Hogeschool van Amsterdam

“Een standaard bijbaan is niets voor mij, daarom werk ik als luchthavenbeveiliger op Schiphol. Al tijdens de opleiding kwam achter de schermen op plekken waar je als passagier nooit komt. Echt heel gave ervaringen opgedaan”

Inez – Luchthavenbeveiliger en 4e jaar student Integrale Veiligheid Inholland

“Beveiligingswerk zorgt ervoor dat ik nu al een voorsprong heb op mijn studiegenoten.”

Kristiaan de Graaff - General Manager XL Beveiliging

“Zelf ben ook al tijdens mijn studie Integrale Veiligheid gaan werken als evenementenbeveiliger. Als ik terugkijk dan heeft die bijbaan toch voor een kickstart van mijn carrière gezorgd.”

Shane – Beveiliger en 3e jaar student Integrale Veiligheid aan de Hogeschool Utrecht

“Ik werk bij XL Beveiliging omdat ik tijdens mijn werkzaamheden als beveiliger daadwerkelijk in aanraking kom met de theorie die tijdens mijn studie wordt verteld.”

Niki – Evenementenbeveiliger in opleiding 4e jaar student Integrale Veiligheid Hogeschool Utrecht

“Werken in de beveiliging is nooit hetzelfde omdat je in contact komt met diverse mensen. Ik zie het als een mooie uitdaging om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast sluit het goed aan bij mijn studie.”

Laurens – Afgestudeerd innovatiemanagement, ondernemer

“Tijdens mijn studie heb ik ruim vier jaar als evenementenbeveiliger gewerkt. Hierdoor ben ik in die periode hard gegroeid op het gebied van sociale intelligentie. Ik heb mooie ervaringen opgedaan!”

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren